MICRO NEEDLING met de Dermapen

MICRO NEEDLING, TECHNOLOGIE VOOR EEN GLADDE, STRALENDE GEZONDE HUID

Deze behandelt:
• De verslapte, verouderde huid
• Fijne lijntjes
• Specifieke lijnen op bovenlip
• Grove poriën
• Acne littekens
• Brandwonden littekens
• Operatieve littekens
• Pigmentvlekken
Dus een algehele huidverbetering

Micro needling therapie is een doeltreffende dieptebehandeling waarbij de diepere huidlagen gestimuleerd worden tot de aanmaak van collageen en elastine. Het resultaat is een strakkere, stralende en een egale huid. De behandeling is zeer effectief tegen rimpels, acne, grove poriën en huidschade.

Micro needling is een nieuwe techniek. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van een licht vibrerend apparaatje, de Dermapen, die zeer fijne naaldjes heeft. Terwijl de Dermapen rustig over de te behandelen huid beweegt dringen de minuscule naaldjes door de huid wat zorgt voor hele fijne (voor het oog niet zichtbare) kanaaltjes. Via deze kanaaltjes kunnen werkstoffen tot diep in de huid worden opgenomen. Maar vooral stimuleert de lichte schade die de lederhuid ondervindt van de naaldjes de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine. Collageen verstevigt de huid en elastine maakt de huid soepeler. Wanneer de huid is hersteld is deze sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker geworden.

 

De beste resultaten worden behaald in kuurverband.

Heb je vragen of interesse? Stuur een pbtje, appje of bel mij: 06-47658628

MICRO NEEDLING, TECHNOLOGIE VOOR EEN GLADDE, STRALENDE GEZONDE HUIDMicro needling therapie is een doeltreffende dieptebehandeling waarbij de diepere huidlagen gestimuleerd worden tot de aanmaak van collageen en elastine. Het resultaat is een strakkere, stralende en een egale huid. De behandeling is zeer effectief tegen rimpels, acne, grove poriën en huidschade.Micro needling is een nieuwe techniek. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van een licht vibrerend apparaatje, de Dermapen, die zeer fijne naaldjes heeft. Terwijl de Dermapen rustig over de te behandelen huid beweegt dringen de minuscule naaldjes door de huid wat zorgt voor hele fijne (voor het oog niet zichtbare) kanaaltjes. Via deze kanaaltjes kunnen werkstoffen tot diep in de huid worden opgenomen. Maar vooral stimuleert de lichte schade die de lederhuid ondervindt van de naaldjes de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine. Collageen verstevigt de huid en elastine maakt de huid soepeler. Wanneer de huid is hersteld is deze sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker geworden.Heb je vragen of interesse? Wil je graag meer informatie, stuur een pbtje, appje of bel mij 06-47658628Ik sta je graag te woord.Groetjes,Anita.

Gepostet von Fields praktijk voor Huidverbetering Anita Meijers am Freitag, 11. Januar 2019

MICRO NEEDLING